Bitcoinin hinta laskee 10 525 dollariin, kun varastot myös romahtavat (Market Watch)

10 miljardia dollaria on mennyt salausmarkkinoiden korkista, koska Bitcoin ja useimmat vaihtoehtoiset kolikot ovat syvällä punaisessa. BTC on jälleen seurannut Wall Streetiä.

Bitcoin ei ole kyennyt ylläpitämään viimeaikaista nousuaikaa ja on pudonnut noin 10 600 dollariin. Useimmat vaihtoehtoiset kolikot ovat jäljittäneet Bitcoin Era: n liikettä, mikä on aiheuttanut 10 miljardin dollarin tappion markkinoiden kokonaiskannasta.

Bitcoin epäonnistuu 10 800 dollarissa

Kuten eilen kerrottiin , Bitcoin oli reagoinut myönteisesti uutisiin, joiden mukaan Yhdysvaltain presidentti Donald Trump lähti sairaalasta muutaman päivän kuluttua ja palasi Valkoiseen taloon. Ensisijainen kryptovaluutta, joka kopioi voittoja Wall Streetillä, kiihtyi hintaan ja oli korkeimmillaan 10 800 dollaria.

Tilanne on kuitenkin kääntynyt viimeisten 24 tunnin aikana. Bitcoin ei kyennyt ylläpitämään juoksuaan ja putosi jyrkästi $ 10,750: stä päivänsisäiseen alimpaan tasoon, $ 10,525 (Binancessa). Huolimatta jonkin verran maaperän palauttamisesta sen jälkeen yli 10 600 dollariin, BTC on edelleen laskenut yli 1% päivässä.

Etelään siirtyessään Bitcoin on jälleen kerran muistuttanut Wall Streetin hintakehitystä. Yhdysvaltain kolme merkittävintä osakemarkkinaindeksiä päättivät tiistain kaupankäynnin punaisella.

Dow Jonesin teollisuuskeskiarvo ja S&P 500 laskivat noin 1,4%, kun taas Nasdaq menetti lähes 1,6%.

Punainen hallitsee altcoin-markkinoita, koska suurin osa kolikoista on seurannut Bitcoinia matkalla alas. Ethereum on säiliönyt noin 4% ja käy kauppaa alle 340 dollaria

Muutaman päivän vaikuttavan hintakehityksen jälkeen Ripple on menettänyt myös merkittävän osan arvosta (5,3%). XRP on pudonnut 0,245 dollariin.

Bitcoin Cash (-1%) on hyödyntänyt 5% BNB-kaatopaikan ja ottanut viidennen sijan. Polkadot (-8%) ja Chainlink (-9%) ovat merkittävimmät häviäjät kymmenen parhaan joukossa.

Lisähäviöitä ilmenee alempien ja keskikorkkien altcoineista. Ocean Protocol (-20%) johtaa tätä kielteistä sijoitusta. Elrond (-19%), Aave (-18%), Yearn.Finance (-17%), The Midas Touch Gold (-16%), Solana (-15%), Uniswap (-15%), Uma (-) 14%), Kusama (-14%) ja Balancer (-14%) ovat vain osa kaksinumeroisia hinnanlaskun edustajia.

Kun puna on levinnyt kentälle niin paljon, kokonaismarkkinakorko on tuntenut seuraukset. Kaikkien kryptovaluuttojen kumulatiivinen markkina-arvo on laskenut 342 miljardista dollarista 332 miljardiin dollariin.